Vragen over de streetmagic goocheldoos

Heb je vragen over de streetmagic goocheldoos?

Bij de streetmagic goocheldoos zit uitleg op video en ook een Nederlandstalig boekje. Bij de gratis BONUS goocheltrucs zit een Nederlands filmpje.

Toch kan het zijn dat je na het bekijken van de video’s en het lezen van het boekje een truc toch niet helemaal snapt. Je kan de goocheltruc dan opzij leggen en een andere truc oefenen, maar dat is natuurlijk niet leuk, want je wilt ALLES uit je doos halen wat erin zit, toch?

Daarom helpen we jou!

Op de speciale bonus pagina hebben we extra instructie materiaal gezet! Wellicht staat de truc waar jij niet uitkomt ook bij!
Heb jij een probleem met een specifieke truc waarvan we (nog) geen filmpje online hebben staan, mail ons dan! Let op, we willen wel een bewijsje dat je daadwerkelijk de doos hebt, dus misschien antwoorden we eerst met een specifieke vraag die je alleen kunt weten als je de doos daadwerkelijk hebt!

We zijn van plan meer extra filmpjes te maken voor trucs waarvan wij zien dat daar veel vragen over zijn! Dus kom af en toe terug op streetmagic-goocheldoos.nl

Ik snap iets niet! Wat nu?

Kom je na het zien van de video's en/of het boekje er niet uit? Check dan even vragen over de doos

“WOW, superdoos – Die moet ik zeker hebben!…”

“Super gaaf !!”

“Geschikt voor 8 tot 108 jaar”

“INCLUSIEF 5 BONUS TRUCS”

- sla een dop in een rietje - 2 card monte - herstel een draadje - balanceer een kaart - verander een kaart in de gekozen kaart